Üzemeltető: Blogger.

Az ijesztő fiú (KaiLu)

by - 22:09



 Kim Jongin ijesztő. Sőt, nem csak szimplán ijesztő, hanem pokolian, hátborzongatóan, szívszorítóan ijesztő. Legalábbis, Luhan így vélekedett az osztálytársáról. Egészen kisiskolás koruk óta ismerték egymást, felszínesen természetesen. Luhan az első perctől kezdve rettegett a másiktól, és ez tinédzser korára sem változott.
 Bár, tizenhat évesen inkább undorral tekintett a népszerű kreolbőrűre, mintsem rémülettel. Egy cseppet sem kedvelte őt, nagyképűnek és jópofizósnak tartotta, és nem volt hajlandó elhinni, hogy léteztek őszinteségből fakadó tettei. Viszont, ami még ennél is furcsább volt, hogy a fiatalabb nem csak nem utálta Luhant, hanem egyenesen szerette is őt, és még a társaságát is rendszeresen kereste.
 December volt, a hó pedig erősen hullott az égből, beterítve az ablakok párkányait. Luhan hangos sóhajtással nyugtázta a természet eseményeit, majd elkezdte összepakolni cuccait, lazán a táskájába söpörve azokat, arra készülve, hogy hazaindul.
- Hyung! – kiáltott egy ismerős személy, sebes léptekkel közelítve felé. – De jó, hogy még itt talállak! – lihegett kissé Jongin, megtámaszkodva a fiú asztalánál. Luhan arcára egy grimasz ült ki.
- Mit akarsz?
- Át szeretném adni neked… ezt! – szedte ki hátizsákjából a gondosan becsomagolt, hatalmas, szív alakú dobozt, melynek tetején egy kisebb levél díszelgett. A kínai teljesen elképedve vette kezeibe az ajándékot.
- Ezt mire fel kapom? – kérdezte hebegve, kikerekedett szemekkel.
- Mikulás van! – mosolygott a fiatalabb, elégedetten vizslatva hyungja arcvonásait.
- Nem értem – rázta meg fejét Luhan. – Miért adsz nekem ilyesmiket, amikor nem is viselkedem veled kedvesen?
- Miért? – húzta fel szemöldökét, játékos fénnyel barna íriszeiben. – Mert szeretlek! – kuncogott hangosan, gyorsan az idősebb orcájához hajolva, lágy csókot hintve a jéghideg, selymes bőrre. Luhannak még reagálni sem volt ideje; mire észbekapott, Jonginnak már nyoma sem volt.
 Ujjait a puszi helyére helyezte, sokáig tapintgatva azt az apró részt. Végül pedig előtörtek belőle a régi érzelmek: Kim Jongin még mindig ijesztő!



You May Also Like

0 megjegyzés