Üzemeltető: Blogger.

A döntésképtelen író története

by - 19:21




 „Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy…”

- Na nem, baszd meg, ilyet nem játsszunk! – törölte ki a sorokat gépéből idegesen a transzvesztita hajlamokkal rendelkező, ambivalens, depresszióra erősen rávehető, enyhén – vagy éppen erősen - kattant író.

 „Azon a bizonyos reggelen különös zajra ébredt a fiú…”

- Nem, ez így nem lesz jó, minden történetemet egy ébredéssel kezdek – rázta erősen fejét, szőke tincseit ide-oda libbentve, miközben ismét megsemmisített egy mondatot az üres word dokumentumban. – Hogy kellene akkor…? – kezdte dörzsölni állát, amit általában nem szokott csinálni, de a helyzet ilyen drasztikus lépésre kényszerítette.

„Egy fiú. Egy éjjel. Egy másik élet…”

- Nem, nem, nem, nem és NEM! – verte öklét a backspace billentyűre, amely majdnem kipattant helyéről. – Úristen! – kerekedett ki szeme, ahogy az asztalba vert fejét váratlanul felkapta. – Nincs párosom! Baszd meg, milyen párossal írjak? Jézusom…
 Két jól ismert alak kukucskált ki vállai mögül, halkan suttogva az író fülébe a helyes választ.
- BaekYeol…
- Faszom! – pattant fel székéből rémülten a transzvesztita hajlamokkal rendelkező, ambivalens, depresszióra erősen rávehető, enyhén – vagy éppen erősen - kattant lány. – Ti meg mit kerestek itt?
- A tudatalattid hívott minket – mosolygott Baekhyun, kényelembe helyezve magát a rendetlen szobában. – Időnként takaríthatnál – grimaszolt egyet, miközben egy félig rothadó banánhéjat rakott arrébb.
- Nem vagyok rátok kíváncsi – ellenkezett a kamasz. – Pontosan tudjátok, hogy nem szeretek veletek írni.
- Ugyan – karolta át Chanyeol –, most vészhelyzetben vagy. Szükséged van ránk!
- Miért lenne?
- Nonó… – lépett közelebb a lányhoz az alacsonyabbik idol. – Lásd be; már január óta nem írtál semmit, és mindjárt május van. A blogod statisztikája a béka segge alatt van, az olvasóid kezdenek elfelejteni, a hírneved egyre inkább csökken… pontosan tudod, hogy ezt már csak mi hozhatjuk rendbe.
- Nem kell más, mint egy néhány fejezetig tartó ribancos Baekhyun, egy őt nem megdugni akaró Chanyeol, az utolsó fejezetre hirtelen jött happy end, természetesen egy szaftos smuttal a végén. Egy másodperc alatt száz lájk lenne a bejegyzés alatt.
- Nem! – utasította vissza a csábító ajánlatot a transzvesztita hajlamokkal rendelkező, ambivalens, depresszióra erősen rávehető, enyhén – vagy éppen erősen - kattant író. – Nem adok alább az elveimből, csak mert adott a kereslet-kínálat tökéletes felállása.
- Te tudod – távolodott el tőle Chanyeol, Baekhyun mellé ülve. – De akkor kikkel szeretnél írni?
- Legyen SeBaek! – lelkesedett fel az angyalhangú, mellette pedig megjelent az említett pösze is. – Mostanában népszerűek vagyunk!
- Szóval dobsz miatta? – meredt a majomfülű a maknae-ra.
- Most nem te vagy a fontos, hanem Nonó. Mindent meg kell tennünk érte!
- Ne szólíts Nonónak! – túrt idegesen hajába a lány. – És nem fogok SeBaeket írni, valahogy nekem nem klappoltok annyira.
- Segáz – legyintett Sehun. – Mit szólnál egy HunHanhoz? – És naná, hogy termett a bambi is. – Régen imádtak minket.
- Eh, nem is tudom, valahogy kiábrándultam belőletek.
- Akkor KaiSoo? – vetette fel az ötletet Baekhyun, aki még a leghasznosabbnak tűnt az ott lévők közül. – XiuChen? TaoRis? SuLay?
Mire az egész Exo belepte a kamasz hálószobáját, az agyvize elérte a kétszáz fokot.
- Köszönöm a tanácsokat Baek, de utálok klasszikus párossal írni.
- Hát persze, fő az egyediség – forgatta szemeit az alacsony idol. – Akkor Lay és még valaki? Yixing mostanában fel van hypeolva, valszeg amiatt, hogy ma már ő az egyedüli kínai tag.
- Na ja – biggyesztette le ajkait Yifan.
- Ez van, nem kellett volna kilépni – szólt oda Joonmyun, aki a transzvesztita hajlamokkal rendelkező, ambivalens, depresszióra erősen rávehető, enyhén – vagy éppen erősen - kattant író képzelete szerint a leginkább neheztelt Krisre a távozása miatt.
- Elég, nem akarom koreaiak veszekedését is a szobámba képzelni – állította le őket a tinédzser, még a harc kirobbanása előtt. – Próbálok rájönni arra, hogy milyen párossal írjak!
- Asszem, már csak a KrisHun maradt – adta meg a végső ötletet Xiumin. – Azzal váltál ismertté, őket még szereted is, és kellően népszerűek a hírneved visszaszerzéséhez.
- Ebben mondjuk van valami – kezdte volna beadni a derekát a Baekhyun által Nonó névre keresztelt, ám az ezután bekövetkező megnyilvánulás végleg elvette a kedvét a shiptől.
- Ja, amúgy is Yifannal írtad a legjobb szexjeleneteket – szólalt meg az amúgy csendes maknae.
- Mi van? Ez azt akarja jelenteni, hogy velünk nem volt jó? – kérte számon a BaekYeol a kétségbeesett fanfiction alkotót.
- Nem fogok leállni veletek vitatkozni, és köszönöm Sehun, most már annyi kedvem sincs KrisHunt írni, mint ezelőtt!
- Akkor mást kell választanod közülünk!
- És mégis ki mondta, hogy Exo-val akarok írni? – A provokatív kérdésre hirtelen minden ott lébecoló zenész eltűnt. A rövid hajú egy másodpercig már el is hitte, hogy nyugta lesz, amikor újabb jelöltek tűntek fel mögötte.
- Hallom, szükséged van ránk – szólította meg egy mély orgánum, újabb szívrohamot okozva ezzel neki.
- Baszd meg! – ráncolta fáradtan homlokát, amikor az egész BTS-t maga előtt tudhatta. – Ti mi a francot akartok?
- Hát, az Exo shippek után mi vagyunk a legnépszerűbbek – mosolygott elégedetten a leader. – Sőt, ma már talán népszerűbbek is vagyunk náluk.
- Nagyszerű, és ezzel most mit kezdjek? Írjak talán valami JiKook szarságot?
- Nem, tudjuk, hogy azt ki nem állhatod – sóhajtott szomorkásan Jimin. – De egy YoonMin van annyira közkedvelt, mint egy JiKook, vagy egy NamJin.
- Tényleg, NamJinből mostanában kevés akad – gondolkodott el egy percre a legidősebb.
- Eh – húzogatta száját a transzvesztita hajlamokkal rendelkező, ambivalens, depresszióra erősen rávehető, enyhén – vagy éppen erősen - kattant író.
- Akkor NamKook? Azt imádod. Vagy NamJinKook? Szeretsz minket édeshármasba rakni.
- Lehet, de most nincs hangulatom veletek írni.
- Akkor legyen közülünk valaki, és egy OC lány? – vetette fel az amúgy nem rossz ötletet Hoseok.
- Persze, hogy aztán a yaoi mániás Army-k nekem ugorjanak, amiért heterót merek írni? – a cinikus hangnem egyenesen bántotta a hét idol fülét. – Kösz nem!
- Akkor mit akarsz? SHINee?
- JongKey vagy 2Min? Esetleg OnTae? Kihagynám, nem vagyok valami SHINee-s hangulatban – utasította vissza az ajánlatot.
- GOT7? A MarkSon jó – gondolkozott a gusztustalanul felkapott banda, valamiért nem akarva eltűnni az író magánlakrészéről.
- Passz.
- Monsta X? Ők is egyre kapósabbak.
- Faszom a Monsta X-be, ők nem érdekelnek! – kezdte masszírozni a lány halántékát; érezte, hogy ebbe még bele fog őrülni.
- Vixx?
- Nem shippelek onnan senkit.
- Beast? B.A.P? Block B?
- Dettó – rogyott székébe a transzvesztita hajlamokkal rendelkező, ambivalens, depresszióra erősen rávehető, enyhén – vagy éppen erősen - kattant író, unottan hallgatva az ajánlatokat. – Srácok, ennek totál nincs értelme. Miért nem mentek a dolgotokra, és hagytok engem békén?
- Nem-nem, megoldjuk – agyalt tovább Yoongi, összedugva a fejét a többi taggal. – Mit szólsz az FT Island-hoz?
- Nem jó, onnan mindenki csak Hongkit ismeri.
- Akkor egy HongHun? – vetette fel Jungkook, mire az előbb megjelent Sehun, s a díva énekes egymás oldalán teremtek. – A paródiádban remekül beváltak!
- Ja, az igaz, de az egyszeri alkalom volt, többszörösen valószínűleg már nem lenne jó.
- Kösz, hogy ilyen hamar elveted a dolgot – sértődött be a banda frontembere.
- Látjátok, Hongkival beszélni sem lehet, hisztis, akár egy kislány!
- Jó-jó, ezt aláírjuk! – értett egyet NamJoon a lánnyal, majd a HongHun ötletét azonnal a süllyesztőbe hajították. – De akkor maradjunk a vegyes párosoknál. Egy Taemin x Kai? – Alig kellett kimondani, az SM idoljai azonnal a tinédzser előtt sorakoztak.
- Eh, not my style.
- Akkor egy Baekhyun x Taehyung? – És Byun Baekhyun ismét színre lépett.
- Kösz, inkább kihagyom.
- Valakik az NCT-ből? – szólalt meg szerényen Jongin, aki valahogyan ott ragadt.
- Kisfiúkkal nem írok yaoit, még beperelnek gyerekpornó terjesztése miatt.
- Akkor… – morfondírozott Baek is, csak azért is úgy viselkedve Nonónál, mintha otthon lett volna, hogy idegesítse a lányt. – Egy animés ship? A Haikyuu-ból, vagy Attack on Titan-ből? Assassination Classroom? Shokugeki no Soma? Tudom, hogy ezeket imádod.
- Tény, de egy ez kpopos csoport, ahol nem valószínű, hogy értékelnék az animés párosokat.
- Komolyan, veled lehetetlen szót érteni! – fakadt ki majdnem az összes idol, főhangjukkal, Baekhyunnel az élen. – Válassz már azok közül a párosok közül, amiket eddig felsoroltunk!
- Faszom a hisztis fajtátokba, inkább yurit kellene írnom!
 Taeyeon x Tiffany; Amber x Krystal; Irene x Wendy; mindenki a Mamamoo-ból… Hirtelenjében annyi lány került a transzvesztita hajlamokkal rendelkező, ambivalens, depresszióra erősen rávehető, enyhén – vagy éppen erősen - kattant író hálójába, amit elképzelni sem lehetett.
- Ennyien nem is férünk el tizennégy négyzetméteren – motyogta orra alatt megszeppenve a lány, miközben folyamatosan hallgatta az „Engem válassz, engem válassz”-hoz hasonló, rémisztő kántálásokat. Mikor már egy vegyesen heteró-kpop-anime kapcsolat is felbukkant orgia formájában, a tizenévesnek elege lett.
- Elég! – kiáltott fel fáradtan, mire minden veszekedő idol és anime karakter rákapta tekintetét. – Azt hiszem, mára hanyagolom az írást – csapta le laptopja tetejét, mire minden nem kívánt képzeletbeli személy eltűnt. – Inkább nézek egy filmet.


 S ennek köszönhető, hogy a lány azóta sem írt semmit. Se BaekYeolt, se yurit, se animés párost.




You May Also Like

5 megjegyzés

  1. Hát bocsi, de én elnevettem magam a nyomorodon 😂 Nem kell szégyelni, hogy ekkora szünetet csináltál, és még most se jut eszedbe sok minden, mindenkinek jár egy hosszú pihenés 😊. Aki meg le mert téged szólni, hogy miért nincs itt új írás, csak vágd rá az ajtót, megmondva neki, hogy ő próbáljon meg több embernek írni egy kedvelhető, elfogadható, nem túl romantikus, még is fluff, megnevettető, megsirató, értelmes és érthető fejezetete írni. Ötöt legfejebb, és 1 fejezet 30 oldalas legyen. Szerintem abban a pillanatban elásná magát, de mindegy 😂.
    Én nem harapom le a fejed, és néha Én is rohadt nagy bajban vagyok a párosokkal, mert még sok bandát nem ismerek, és régen BaekYeol és JongKey függő voltam, el se akartam őket engedni, ma már boldogan rakom össze BaekHyunt JongHyunnal, mert tök aranyosak, vagy Kibumot ChanYeollal. Sőt nem rég Kait és JongHyunt is összeraktam egy haverom kérésére, s először nem voltam oda érte, de a Végén nagyon megszerettem őket, s még egy Jinki x BaekHyunt is csináltam! XD Tök furcsa, mert soha nem láttam ezt a két párost, és ezért izgalmasabb írni ilyenekkel, mint a lerágott csontokkal, s lehet kevesebb megtekintést kapnak, a végén rájönnek az olvasók, hogy, hm.. Nem is olyan rossz. Úgyhogy ha nem akarsz lerágott unalmas csontokkal írni, mixelj😂
    Sok sikert^^
    Xoxo Dia💙

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez igazából nem konkrétan az én nyomorom, ennyit sosem szoktam görcsölni az íráson. Igyekeztem görbe tükröt tartani a mai írók felé, hogy kicsit észrevegyék magukat, és azt a mérhetetlen mennyiségű hypeot, ami körülveszi a fanficiket. Szerencsémre senki nem vetette eddig a szememre a hosszú kihagyásokat, vesét is rúgnám, ha meg merné tenni xd
      Úristen, a BaekYeolt inkább hagyjuk -.- Idegeileg totál felbasz már az a páros, pedig régen tényleg kedveltem őket.

      Törlés
  2. mintha csak magamat látnám... bár nekem nem ilyen élénk a fantáziám :D
    de hogy még ebből is írni egy ilyen pár perces (kiváló) szösszenetet, már meg ne haragudj, de nagyon fasza ötlet, kreatív és izgalmas. most nem fogok ajánlgatni neked párosokat, viszont akkor kérdeznék helyette xd
    azt írtad szereted a namjinkookot egyben, olvastál valahol ilyen párost a sajátodon kívül? mert ha igen akkor nagyon megköszönnék pár linket
    amúgy visszatérve az írásodra köszönöm, hogy ismét egy ilyen élménnyel gazdagítottad a szürke hétköznapomat, feldobtad a hangulatomat is vele, csak gratulálni tudok ehhez a novellához
    sok szerencsét az ihleteléshez és ne aggódj, ilyen könnyen nem merül feledésbe a munkásságod xd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, igyekeztem ^^ Rájöttem, hogy minden idióta agymenést érdemes leírni, hátha valami jó is kijön belőle :3
      Igen, szeretem a namjinkookot egyben, de a sajátomén kívül egyetlen egy fanficit sem találtam velük. Angol oldalakon lenne érdemes keresgélni.
      Jaj, ilyet nem kell megköszönni :D

      Törlés
    2. ezzel én is így vagyok :D
      az oké, hogy olvasok angol ficiket is, de annyira nem tudom, jó vagyok-e hogy 6ot olvassak egyszerre :D de utána nézek, köszi
      dede, ki kell fejeznem a hálámat és a csodálatomat irányodba, máshogy meg nemigen tehetem xd

      Törlés