Üzemeltető: Blogger.

Oldalajánló

by - 21:25

 Ahogy ígértem nektek, jelen is vagyok egy rövidke ajánlóval, melyet a My K-Blogról fogok rittyenteni, hogy többet tudhassatok meg erről a fantasztikus oldalról. ^^ Tudnotok kell, hogy önként és dalolva pötyögöm ezeket a sorokat, mert mindig tök vidám dolog számomra, ha valami jót oszthatok meg a nagy néppel, még akkor is, ha az a bizonyos jó nem tőlem származik. ^^

My K-Blog





 Nos, ha valaki nem ismerné az oldalt, akkor annak itt a helye, mert olyan mérhetetlen mennyiségű lelkesedéssel fogok erről beszélni, hogy csak na! Tudom, legtöbben biztos azt gondoljátok, hogy "Ne pofázzál már ennyit, térj a lényegre!" és éppen ezért egyes efféle gondolatokkal rendelkezőknek a kérését most kielégítem.
 A My K-blog elsősorban - ahogy én tapasztaltam - a Dél-koreai média által sugárzott dolgokkal foglalkozik. Valószínűleg az én szavajárásom nem tükrözi azt, amit valójában ez az oldal a látogatóinak nyújt.


 De mit is nyújt a My K-blog pontosan? Íme!

- Profilok - Ezen címszó alatt rengetek kpop banda és szólóidol található. Itt kedvenc a bandáitokról/forever alone előadóitokról olvashattok érdekességeket/tényeket. ^^
- Ki kicsoda? - Ebben a szekcióban megkönnyítik a kezdő kpopperek dolgát azzal, hogy valamilyen úton-módon segítenek megjegyezni az adott új banda tagjait ^^ (Általában MV-kből screenshotolják ki a tagokat, hogy a kezdőknek is könnyebben menjenek a tagok megtanulása)
K-lexika - Amely idézem: "Újonnan induló menüpontunkban olyan szavakat vagy kifejezéseket szeretnénk megmagyarázni Nektek, melyek szükségesek lehetnek és hasznos mentőövként szolgálhatnak a K-pop vadvizein." Én sem mondhattam volna szebben. 
- Kultúra - "A rovat egy szerény kísérlet arra, hogy közelebb hozza a Koreai-félszigetet. Információval szeretnénk nektek szolgálni a két országról, viszonyukról, polgárairól, történelmükről, kultúráról, gazdaságról, társadalomról, hagyományokról és elképesztő fejlődésről. Mind reméljük, hogy soraink hasznos áttekintést nyújtanak majd nektek Korea megismerésében és közelebb hozza a szívetekhez ezt a miénknél alig nagyobb, ám annál csodálatosabb világot." - Szóval ide is érdemes betekinteni ^^
Dorama ismertetők - Ezen menüpont alatt a legjobb (vagy legismertebb) doramák ismertetőit találjátok. Ha esetleg kedvetek szottyan egy kis dél-koreai sorozat nézéshez, de nem tudjátok melyiket válasszátok a sok közül, akkor érdemes körbenézni először itt.
Film ismertetők - Ha nincs időtök többrészes koreai drámákra, de mégis szeretnétek valami "kpoppal kapcsolatos" (nem pontos, de a szóismétlés fáj) dolgot nézni, esetleg csak másfél órára kikapcsolódni, akkor mindenképpen csekkoljátok a My K-blog filmismertetőit. 
- Kritikák - Vegyesen vannak itt dorama-/film- de még albumkritikák is. A menüpont maga még (ahogy én látom) meglehetősen friss, nincs túl sok kritika rajta, VISZONT a My K-blog szerkesztői csapata megadta Nektek a lehetőséget arra, hogy ti küldjetek be nekik kritikát (filmekről, doramákról vagy albumokról).
- Ulzzangok - Szeretnél ulzzangosabban öltözködni, vagy kicsit jobban megtapasztalni, mi Koreában a divatos? Akkor mindenképpen less be ide, mivel itt össze van gyűjtve a legtöbb híresebb ulzzang modell, így a képeik és profiljaik alapján könnyedén meríthetsz ihletet az öltözködéssel kapcsolatban!
- Egyéb & Cikkek - Itt megtalálhatjátok az összes olyan blogbejegyzést, ami nem fért bele a többi rovatba. Olyan dolgokra lelhettek, mint koncertbeszámolók, különböző cikkek, műsor ismertetők, zeneajánlók és interjúk (ami velem is készült lol). 
- Plusz egy kisebb bemutatkozást is olvashattok a szerkesztőségi csapatról, hogy őket is jobban megismerhessétek. Ezt a Szerkesztői csapatunk menüpontra rákattintva olvashatjátok.


 Személy szerint imádom ezt az oldalt! Rendszeresen frissül, könnyen átlátható, szemeket gyönyörködtető a design, igényes minden egyes munka, és sok esetben rendkívül hasznos is. Keresésekre, unaloműzésre, vagy egy kis lenyűgöződésre tökéletesen alkalmas! Mindenképpen nézzetek be hozzájuk, nagyon megéri tényleg! ^^ 



U.I: A My K-blog szerkesztőivel voltam FT Island koncerten, amit a 2017. 10. 23-án posztolt bejegyzésemben olvashattok is.


Bejegyzés frissítése erről: 2016. 01. 27
erre: 2017. 11. 12.



You May Also Like

0 megjegyzés