Üzemeltető: Blogger.

A blog elsődleges célja || Blogismertető

by - 19:28


Ez a blog - azaz a Noel's Galaxy - három okból kifolyólag jött létre. 


1. One Shot-ok/novellák:

 Mindig is voltak, most is vannak, és mindig is lesznek novelláim/néhány részes történeteim, amiknek nem akarnék egyenként blogot csinálni (mert az felesleges lenne), de a hosszabb történeteimnek az oldára sem posztolhatom ki őket, mivel nem illenének bele a tematikába. Így ez a platform tökéletesen alkalmas a több oldalas/fejezetes fanficik megosztására. ^^


2. Cikkek, ajánlók és minden más:

 Nem szeretnék csak és kizárólag kpop yaoi fanfictionökre korlátozódni, elvégre a személyiségem és az érdeklődési köröm sem csupán ennyiből áll. Szeretném időnként megosztani veletek a véleményemet, tapasztalataimat, vagy csupán egy filmet/könyvet/sorozatot/ficit, ami nekem elnyerte a tetszésemet, valamint egy-egy különlegesebb tapasztalatomat is blogbejegyzésbe szeretném egyszer foglalni (ha olyanom lesz). 


3. Az egocentrikus önképem:


 Oké, ez nem teljesen tiszta megfogalmazás, ezt én is tudom, ugyanakkor szerintem egy kicsit mégis passzol ide. Más blogjaimon elsősorban a történeteim és azok főszereplői kapnak helyet, így esélyem sincs egy kicsit önzőzni. Ez a blog azért (is) jött létre, hogy meglegyen a lelkem mélyén az a biztonságérzet, miszerint mindig lesz egy "hely", ahová kiírhatom minden búmat-bajomat (ami persze nem feltétlenül fog megtörténni, de megnyugtató tudni, hogy erre is van lehetőség).

Egy random csésze coffee, mert miért ne?

You May Also Like

0 megjegyzés