Üzemeltető: Blogger.

„Vezess óvatosan!” (KyungJeong)

by - 21:05






A történet a "Százféleképp Szeretlek" projekt keretein belül íródott.


 Jang Yijeong sosem szokott nyugalommal aludni. A vérében volt, hogy folyton-folyvást mennie és csinálnia kellett valamit, hogy lekösse gyermeki hiperaktivitását. Ettől már illett volna megszabadulnia, elvégre már húsz is elmúlt. De bármennyire is próbálkozott, az alapvető kölyökségét képtelen volt levedleni; felelősség nem létezett az ő szemében, csak élt, mint hal a vízben.
 Viszont amióta ez a kis mindig pattogó fiatalember rátalált Song Kyungilra, valahogy az éjszakák csendesebbé, s kiegyensúlyozottabbá váltak. A hat évvel idősebb férfi szinte mindenben Yijeong ellentétének számított; nem voltak bizonytalan álmai, pontosan tudta, mit akar, ahogy azt is, hogyan szerezze meg azt. Domináns alkat volt, kemény kisugárzású, határozott jellem, és nagyon is tisztában volt a saját értékeivel. Bár, ezt mások nem láthatták rajta, mivel nem igazán mutatta ki az érzelmeit.
 Kyungilnak nem volt kenyere az aggodalmaskodás: egész élete során csak magára kellett ügyelnie, nem volt alkalma megtapasztalni, milyen is az, amikor valaki más épségéért görcsöl az ember gyomra.
 De amióta Yijeong is az élete része, nem csak szerelemre lelt a fiúban, hanem egy felelőtlen, figyelmetlen kamaszra is, akinek minden lépésnél fogni kell a kezét, nehogy a nagy szétszórtságban elcsapja egy kamion. Kyungil nem hitte volna, hogy egyszer az életben még fog valaki miatt nyugtalanul aludni, de ez azon az éjszakán megesett.
 Az idősebb férfi csendben figyelte a mellkasán szuszogó fiatalembert, aki úgy aludt testén, akár egy megtestesült angyal. Csendes volt, alig mozgott, nehogy távolabb kerüljön szeretett Kyungiljától, s az idősebb bódító illatától. Gyermeki álmát nem zavarta meg a másnapi KRESZ-vizsgája, aminek már csak a gondolata is verejtékeket varázsolt Kyungil homlokára.
 Megmagyarázhatatlan aggodalom fogta el, amikor elképzelte, hogy Yijeong a volán mögött legyen. Bízott ő a fiú tudásában, csak a szeleburdi viselkedése miatt féltette. Az sem nyugtatta meg a férfit, hogy lesz szerelme mellett még egy oktató is, aki értékelni fogja őt, de tudta, ha azt az embert is elkapja a Yijeong-féle vihar, egyikőjük sem ússza meg ép bőrrel.
 Ilyen s ehhez hasonló gondolatokkal merült álomba a férfi, miközben hallgatta egyetlen szerelme kedves szuszogását, ami valamennyire lelassította Kyungil szívverését. „Minden rendben lesz” – mormolta orra alatt, ahogy közelebb húzta magához a fiatalabbat.
 Másnap reggel Kyungil egyedül ébredt, Yijeong kecses teste nem feküdt már mellette. Ijedten pattant fel, szemeivel nyomokat keresve, hogy a fiú vajon elment-e már. A szétdobált ruhák alapján arra következtetett, nála hat évvel ifjabb párja még nagyon is otthon volt, ráadásul késésben.
 Kyungil beletúrt dús hajába, miközben szemeit a falon lógó órára vezette: negyed nyolc is elmúlt már, s ahogy csörömpölés érkezett a konyhából, az idősebb pontosan tudta, hogy Yijeong legalább tíz percet fog késni a vizsgájáról.
- Jó reggelt! – köszönt a férfi, mikor a fiúhoz lépett, aki éppen egy a földre ejtett bögre maradványait söpörte össze.
- Jó reggelt! – mosolygott boldogan szerelmére, majd felpattant s egy apró csókot nyomott Kyungil arcára. – Felébresztettelek?
- Attól függ, mikor keltél?
- Körülbelül egy órája – rántott vállat a vizsgázó.
- Egy órája, és még nem készültél el? – értetlenkedett a korosabb.
- Tudod, milyen vagyok – biggyesztette le ajkait, aranyosan pillantva szerelmére, akinek halovány mosoly terült szét arcán.
- Tudom – felelte Kyungil, igyekezve egy normális csókot lopni a fiatalabbtól. Viszont mikor hajolt volna a puha párnákhoz, Yijeong váratlanul eltávolodott tőle, kapkodó mozdulatokkal pakolva a konyhában.
- Már ennyi az idő?! Jézusom, el fogok késni! – tette az edényeket a helyükre, aztán rohant az előszobába, hogy felvegye bakancsát – amit még Kyungiltól kapott karácsonyra –, figyelmen kívül hagyva hoppon maradt szerelmét.
 A fiúnak már mindene megvolt, így nem volt más hátra, mint végre elindulni arra a bizonyos vizsgára. Alig maradt fél órája odaérni, ráadásul az intézmény nagyon messze esett a lakásuktól, így Yijeongnak futnia kellett. De mielőtt még kinyitotta volna a bejárati ajtót, s nekiindult volna a maratonnak, egy domináns, határozott kéz visszatartotta.
 A fiatalabb majdnem elesett, de idősebb szerelme erős karjai megtartották őt, így nem huppant fenékre. Szembe fordultak egymással, de mielőtt még a kölyök feleszmélhetett volna, testét már a nyílászárónak nyomták.
- Erről ne feledkezz meg! – suttogta Kyungil kéjes hangon, majd szenvedélyes csókot lehelt a fiú szűzies ajkaira. Mint mindig, azon a reggelen is hosszasan kényeztette a fiút, felhevítve szívverését azzal, mikor elvált kívánatos párnáitól. – Vezess óvatosan! – kacsintott rá a sármos férfi, majd útnak eresztette egyetlen szelevert barátját.

 Yijeong pedig tudta, hogy aznap az a KRESZ-vizsga lesz az utolsó, ami izgatni fogja.





You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Szia!

    Valamilyen formában akartam jelezni, mennyire tetszett ez az írás, de úgy vélem, egy szimpla kedvelés a csoportban nem elég.:D
    Bevallom, amikor felraktad a projektes csopiba, nem olvastam el, így nekem teljesen új írásnak minősült jelenleg. Akkoriban annyira nem kerestem a history-s ficiket, szóval most extrán jól esett a lelkemnek velük olvasni. Alapjáraton nem kedvelem az ilyen aranyos hangvételre fogott édes történeteket, de úgy érzem, ez erős kivétel volt. Általában már az első két-három mondat elég egy-egy ilyen írásból, s nem is bírom továbbolvasni.:D Szóval... Köszönöm, hogy végül utóbb, s nem előbb, de olvashattam!

    Sumire

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Ugyanazt az elvet vallom ezzel a kedvelés dologgal kapcsolatban, mint te, szóval örülök, hogy itt vagy.
      Igen, ahogy megismertelek, valahogy rájöttem, hogy az aranyos hangvételre fogott romantikus szösszenetek nem a te műfajod. Ennek ellenére, nagyon örülök, hogy tetszett és köszönöm szépen, hogy írtál!

      Noel

      Törlés